Bruksområder

Containere med uttalige bruksområder

Kun fantasien begrenser hva en Container24 kan brukes til

 

Vi tilbyr kun ISO-sertifiserte containere for salg og utleie. Disse er mer robuste enn ordinære lagercontainere. Dersom du trenger en sikker mobil lagerløsning er Container24.no den perfekte løsningen. Våre løsninger er godt egnet de fleste bedrifter i en rekke ulike bransjer. Containerne er designet og bygget for shipping og således ekstreme påkjenninger. Containerne fungerer derfor som lager uansett værforhold i vårt langstrakte land.

 •      Bygg & anlegg


  Alt fra enkeltstående håndverkere og støre entreprenører benytter oss til å dekke sine lagerbehov. Containerne benyttes til å lagre verktøy, ustyr, overskuddsmateriell m.v.

 •         Varehandel


  Container24 er den perfekte løsningen for bedrifter i varehandelen som trenger ekstra lagerplass i høysesongen. Plassering av en container ved butikken er en enkel logstikkløsning.

 •          Grossister


  For å ta unna toppen ifm høytider er Container24 den optimale løsningen for grossister og lagervirksomheter. Vi har både standardcontainere og containere med sideåpning tilgjengelig.

 •       Restauranter


  Restauranter og kafeér bruker oss for å lagre utemøbler i vintersesongen. Vi leverer containeren. Etter at den er lastet kjører vi den til vårt depot for sesonglagring. Enkelt og rimelig.

 •     Vei og jernbane


  Shippingcontaineren er opprinnelig bygget for transport og den passer således utmerket for transportører på vei – og jernbane som trenger en  standardistert transportbeholder av høy kvalitet.

 •      Arrangementer


  Container24 kan tilby fleksible containerløsninger til ethvert arrangemenet. Sikker lagring på et arrangement løses best med våre 10fot eller 20fot containere.