10fot container

Kjøp eller lei en 10ft lagercontainer


Container24´s 20ft shippingcontainere er en perfekt løsning for de fleste containerbaserte lagerbehov. Våre kunder kan velge mellom nye, brukte og nyoverhaldte shippingcontainere, tilpasset individuelle behov og budsjetter.

10fot container

Våre 20ft ISO shippingcontainere er produsert for å møte ekstreme påkjenninger ifm sjøfrakt. Containerne er således meget robuste og sikre. Enhetene er vind- vanntette og egner seg således til lagring av det aller meste. En 20ft container har et volum på 33 kubikkmeter. Containerne er ideelle for lager til personlige eiendeler, arkiver, sportsutstyr, verktøy, maskiner,utstyr og nesten alt mulig annet også.

 

Mål/dimensjoner

Mål/dimensjoner

Lengde Bredde Høyde
Egenvekt 1 300 kg
Utvendig 2,99 m 2,44 m 2,59 m
Innvendig 2,83 m 2,35 m 2,39 m
Lysåpning 2,34 2,28 m
Max gross vekt 11 300 kg

Oneway Container

Oneway Container

Oneway containere lastet med varer fra Asia Norge 1 gang. Dette er så nærme man kan komme en ny container som du kan finne på det norske markedet, uten å betale mer en dobbelt pris for en container som er produsert lokalt. Oneway containere er optimale for plassering på eksponerte plasser der man må ta hensyn til estetikk. Disse containerne fungerer også utmerket til ombygginger, da alle materialene er i ny stand. Våre containere er produsert med COR-TEN® stål, en type stål som er spesielt motstandsdyktig mot rust. Containerne er produsert og spaymalt i et kontrollert miljø der det legges flere lag med maling, på mange måter tilsvarende som ved spraymaling av biler.

Bruksområder

Bruksområder

En 20ft shippingcontainer fra Container24 har uttalige anvendelser. Her er noen populære bruksområder:

  • Lagerrom
  • Verksted
  • Garage
  • Personlig lagring
  • Bedriftslagring