20fot sideåpning

20ft sideåpning – Enkel tilgang med truck


En 20ft container med sideåpning er optimal for aktører inen transport og lager som håndterer varer med truck. Ved å åpne hele langsiden på containeren kan man enkelt sette paller inn og ut med en gaffeltruck.

 

Våre 20ft ISO shippingcontainere er produsert for å møte ekstreme påkjenninger ifm sjøfrakt. Containerne er således meget robuste og sikre. Enhetene er vind- vanntette og egner seg således til lagring av det aller meste. En 20ft container har et volum på 33 kubikkmeter. Våre containere med sideåpning passer perfekt til lagring av personlige eiendeler, arkiver, sportsutstyr, verktøy, maskiner,utstyr og nesten alt mulig annet også.

 

Mål/dimensjoner

Mål/dimensjoner

Lengde Bredde Høyde
Egenvekt 3 200 kg
Utvendig 6,05 m 2,44 m 2,59 m
Innvendig 5,95 m 2,29 m 2,39 m
Lysåpning 2,34 2,28 m
Max gross vekt 30 480 kg

Oneway Container

Oneway Container

Oneway containere lastet med varer fra Asia Norge 1 gang. Dette er så nærme man kan komme en ny container som du kan finne på det norske markedet, uten å betale mer en dobbelt pris for en container som er produsert lokalt. Oneway containere er optimale for plassering på eksponerte plasser der man må ta hensyn til estetikk. Disse containerne fungerer også utmerket til ombygginger, da alle materialene er i ny stand. Våre containere er produsert med COR-TEN® stål, en type stål som er spesielt motstandsdyktig mot rust. Containerne er produsert og spaymalt i et kontrollert miljø der det legges flere lag med maling, på mange måter tilsvarende som ved spraymaling av biler.

Bruksområder

Bruksområder

En 20ft shippingcontainer fra Container24 har uttalige anvendelser. Her er noen populære bruksområder:

  • Lagerrom
  • Verksted
  • Personlig lagring
  • Bedriftslagring